Η μαγεία του μπλε φεγγαριού

Η μαγεία του μπλε φεγγαριού

ΌΧΙ. Η μαγεία του μπλέ φεγγαριού… δεν είναι για όλους…

Είναι για τους δυνατούς, για τους ονειροπόλους, για τους λιγάκι μελαγχολικούς.Τους περιπλανώμενους, και αλαφροίσκιωτους. Ερωτευμένους με τα πάντα γύρω τους και μέσα τους.

ΌΧΙ. Η Μαγεία του μπλέ φεγγαριού δεν είναι για όλους…

Είναι γι’αυτούς που σαλπάρουν χωρίς προορισμό με πυξίδα την καρδιά τους…Είναι γι’αυτούς που κυνηγούν άπιαστους ανεμόμυλους κρυμμένους μες τα παραμύθια… Για όλους που πέφτουν και ξανασηκώνονται ακόμη κι όταν τα χέρια τους έχουν γεμίσει πληγές από αγκάθια.

Για όσους ερωτεύονται με όλο τους το είναι και πληρώνουν το τίμημα… είναι γι’αυτούς που θυμώνουν σαν μικρά παιδιά, είναι γι’αυτούς που διεκδικούν αυτό που θέλουν και παλεύουν γι’αυτό με όλη τους τη δύναμη, είναι γι’αυτούς που ουρλιάζουν σαν αγρίμμια μές τη νύχτα όταν όλοι γύρω τους σωπαίνουν.

Εκείνους που χορεύουν ξυπόλητοι στη βροχή χωρίς να νοιάζονται, Όλοι αυτοί που παλεύουν με τους δαίμονες τους όσο κι αν τους τρομάζουν. Που κοιτάνε τον καθρέφτη κατάματα, είναι αυτοί που δεν φοβούνται τη μοναξιά και δεν συμβιβάζονται με τα μέτρια.

Για όσους βρίσκουν λίγο φώς μες το σκοτάδι, Αυτοί που ρισκάρουν τα πάντα,Και όσοι τολμούν ν’ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν όσο πιό ψηλά μπορούν.. Που λαχταρούν ν’αγαπήσουν και ν’αγαπηθούν μέχρι θανάτου…

‘ΟΧΙ…

Η μαγεία του μπλέ φεγγαριού δεν είναι για όλους…

Είναι για όσους μπορούν να τη δούν…

Luna Sirano

Πηγή : thessalonikiartsandculture.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )