Θείε θα με υιοθετήσεις

Θείε θα με υιοθετήσεις

«Θείε θα με υιοθετήσεις;» Η 12χρονη από τον Κολωνό ζητούσε από το θείο της να την υιοθετήσει.

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει συγγενής της 12χρονης για την ίδια αλλά και τους γονείς της.

«Θείε θα με υιοθετήσεις;»

Οι καταιγιστικές εξελίξεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Για να σκεφτεί κανείς πως σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που συντάραξε τη χώρα πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί μόλις ΣΤ’ δημοτικού. Ένα 12χρονο κορίτσι που το μόνο που ήθελε ήταν να μεγαλώσει ανέμελα και φυσιολογικά όπως κάθε παιδί της ηλικίας της.

«Μακάρι δηλαδή αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια. Να το υιοθετούσα για να το σώσω αυτό το παιδί.» Δηλώνει χαρακτηριστικά συγγενής 12χρονης.

Ήταν μόλις 9 ετών όταν η μικρή ζήτησε από τον θείο της να την υιοθετήσει. Μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

Ο ίδιος μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και συγκλονίζει.

Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών. Που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) «Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;» της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…» περιγράφει.

Ένα κορίτσι το οποίο έμελλε να μεγαλώσει απότομα και να μπει με τη βία στον σκληρό κόσμο των ενηλίκων.

«Όπως και όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε «μήπως έχεις κανένα γκόμενο;» Απλά φαινόταν ότι είχε μια «Α» ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» αναφέρει ο συγγενής.

Πηγή : diaforetiko.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )