Ναι ρε θέλω να ζω στο συννεφάκι μου

Ναι ρε θέλω να ζω στο συννεφάκι μου

Οι ίδιες συμβουλές

Από τότε που ένιωσα το εαυτό μου ακούω τις ίδιες συμβουλές. Μην είσαι τόσο αυθόρμητη μην πετάς τόσο ψηλά, οι άνθρωποι δεν είναι αγγελούδια. Αφήνεις την καρδιά σου ανοιχτή σαν στέγη αστέγων. Και σ αυτό το μάθημα δεν ήμουνα ποτέ παρούσα.

Απεχθάνομαι την υποκρισία. Συχαίνομαι την ηθική του φαίνεστε.Τα υπολογιστικά χαμόγελα που βγαίνουν από το μυαλό και όχι απευθείας από την κάρδια. Αβίαστα χωρίς να περιμένουν κάτι. Δεν φοβάμαι τους ανθρώπους γιατί απλά δεν σχεδιάζω να τους εκμεταλλευτώ όπως δεν επιτρέπω να το κάνουν αυτοί σε μένα… Αδιαφορώ για την τελειότητα των σημερινών στάτους. Δεν καίγομαι να με αγαπούν κάνοντας συμβιβασμούς για να αποκομίσω οφέλη. Αδιαφορώ να προσαρμόζω τις φιλίες μου και τις σχέσεις στη μηχανή του κέρδους. θέλω να ζω στο συννεφάκι μου

Είναι ουτοπία

Να πει κάποιος ότι στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν προβλήματα. Εγώ όμως δεν θέλω να τα τσουβαλιάζω και να τα στοιβάζω σε ένα ασανσέρ καθηλωμένο στο υπόγειο. Θέλω να ξυπνάω το πρωί και πίνοντας το καφέ μου να σκέφτομαι πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν είσαι καλά.

Και αυτό γιατί απλά υπάρχουν συνάνθρωποι μας που βιώνουν πραγματική κόλαση. Νιώθω ευγνωμοσύνη ότι ανοίγω τα μάτια μου το πρωί και δεν αντικρίζω ένα ψυχρό ταβάνι κάποιου Νοσοκομείου. Είμαι καλά και εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ. «Αυτό είναι ευτυχία»

Δεν δέχομαι να μου φταίει πάντα κάτι… Να θυμώνω και να μιζεριάζω απογοητεύοντας τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Δεν λύνονται τα προβλήματα με θυμό, μίσος και απαξίωση, σ αυτά τα δώρα που κρατάμε στα χεριά μας.Θεωρώντας τα αμελητέα. Εγώ ζω στο δικό μου συννεφάκι .

Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη και θολή. Τα σκήπτρα κρατάει η αδικία, η ατιμωρησία, ο φόβος του πολέμου, η αρρώστια και η φτώχεια. Το μόνο όπλο η ελπίδα και μέσα από αυτή η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να ζήσουμε καλύτερες μέρες. Δεν πειράζω κανέναν ζώντας στο συννεφάκι μου.

Και γιατί θα πρέπει να κουβαλάμε νερό στο μήλο της μιζέριας. Αν κοιτάξεις καλύτερα μέσα σου θα ανακαλύψεις ότι η ευτυχία είναι απλή.

Αδιαφορώ να πασκίζω να αποδείξω κάτι. Μόνο και μόνο για γίνω αρεστή κόντρα στην ψυχική μου ευαισθησία και την πνευματική μου ελευθερία. Ναι ρε, είμαι ευτυχισμένη όσο δύσκολη και να είναι η ζωή μου. Όσα εμπόδια και να συναντώ, μπορώ και είμαι ευτυχισμένη. Και το πιο σημαντικό για μένα. Είναι όταν μπορώ να δώσω γαλήνη, ηρεμία και αυτό το υπέροχο φτερούγισμα στο απέραντο πουθενά που το λένε ευτυχία!! Αγαπώ το συννεφάκι μου και δεν έχω σκοπό να κατέβω.

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )