Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος της Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος της Ρούλα Πισπιρίγκου

Η εξουσιοδότηση της κατηγορούμενης στον δικηγόρο

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει, πλέον, την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Όπως γνωστοποιεί η κατηγορούμενη, «καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Η εξουσιοδότηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Αλέξη Κούγια

«Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη, δια της παρούσης δηλώνω ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής μου σε όλες τις υποθέσεις και σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζω σε ανακριτικό επίπεδο είναι ο Δικηγόρος Αθηνών κος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου με ΑΜ ΔΣΑ: 8846 και διεύθυνση γραφείου λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αρ.55.

Με την παρούσα εξουσιοδοτώ τον ως άνω δικηγόρο όπως αντ’ εμού και για λογαριασμό μου λαμβάνει αντίγραφα όλων των δικογραφιών που εκκρεμούν εις βάρος μου για τις ως άνω αναφερόμενες πράξεις από τα ανακριτικά γραφεία που εκκρεμούν και τις ανακρίσεις που διεξάγονται εις βάρος μου από τις κκ Ανακρίτριες, Χριστίνα Σαλάππα και Ευγενία Τζωρτζάτου, καταθέτει αιτήματα και υπομνήματα για την απόδειξη της αθωότητός μου και παρίσταται ενώπιον οιασδήποτε αρχής για την εκπροσώπησή μου.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με εκπροσωπεί στις ως άνω υποθέσεις είναι ο κύριος Αλέξιος Κούγιας και καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο, ο οποίος μέχρι σήμερα με εκπροσωπούσε».

Πηγή : ethnos.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )