Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Όσα  δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Ατυχές σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους στους κήπους του προεδρικού μεγάρου, το βράδυ της Κυριακής, για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Φορούσε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, η οποία στάθηκε αφορμή για την αδιανόητη επίθεση της Έλενας Ακρίτα.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα έκανε προσβλητικό χαρακτηρισμό για την κ. Ασημακοπούλου. «…ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s», έγραψε.

«Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος (στα σχόλια η απάντηση του κ. Ιωάννη Στρατάκη). Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s.Βρες το λάθος», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Λίγο αργότερα επανήλθε στο θέμα με νέα ανάρτηση: «Pretty woman, walkin’ down the street», [Όμορφη γυναίκα περπατάει στο δρόμο] έγραψε, συγκρίνοντας την ευρωβουλευτή της ΝΔ με την Τζούλια Ρόμπερτς από την ταινία Pretty Woman. Στην εν λόγω ταινία του 1990, ένας χρηματομεσίτης, τον οποίο υποδύεται ο Ρίτσαρντ Γκιρ, γοητεύεται από την ειλικρίνεια και απλότητα μιας πόρνης, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς, προσπαθεί να τη μυήσει τα μυστικά της ζωής της καλής κοινωνίας και στο τέλος την παντρεύεται.

Πηγή : tokarfi.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )