Ο αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει…

Ο αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει…

Συνέχεια ακούμε χωρισμούς με νούμερο ένα αιτία την απιστία, και συνήθως να φταίει το αρσενικό φύλο. Και μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί οι γυναίκες δεν τους εμπιστεύονται.

Προφανώς έχουν σοβαρό λόγο! Το χειρότερο είναι πως εκτός από τη δική σας σχέση, καταστρέφεις και την επόμενη σχέση της κοπέλας, μιας και θα δείχνει υστερική, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης. και υπάρχει και η γυναικεία απιστία αλλά είναι ένα φαινόμενο πολύ διαφορετικό γιατί όταν, συνήθως, μια γυναίκα απατά σημαίνει αυτό που είχε έχει τελειώσει οριστικά στο μυαλό της και δεν κάνει σχεδόν απιστία μόνο και μόνο για επιβεβαίωση ή για να περάσει καλά μία νύχτα.

Οι άντρες απιστούν περισσότερο αλλά ένα αληθινός άντρας δε θα απατούσε ποτέ τη γυναίκα που αγαπά:

άντρας

Ο αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει.
Και για να το πω πιο σωστά, ένας αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ καμία γυναίκα, πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα πρόκειται για την προέκταση του εαυτού του. Οι αληθινοί άντρες νοιάζονται κι αγαπούν όσους βρίσκονται κοντά τους, όσο νοιάζονται κι αγαπούν τον εαυτό τους.

Εάν έχεις βρει μια κοπέλα που αγαπάς πραγματικά και σ’ αγαπά κι εκείνη το ίδιο, τότε κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μην σταματήσει να χαμογελάει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον κόσμο από το να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και μάλιστα από δικό σου λάθος. Τα λάθη είναι λάθη …αλλά δεν συγχωρούνται πάντα!

Ο αληθινός άντρας ξέρει να σέβεται.
Οι αληθινοί άντρες αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με σεβασμό, όταν ο σεβασμός είναι απαραίτητος. Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα με την οποία διατηρούν σχέση. Το να απατάς είναι το μεγαλύτερο ψέμα σε μια σχέση, αφού η εμπιστοσύνη χάνεται. Επίσης, αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τη σύντροφο σου σαν εραστής, σαν φίλος και σαν άνθρωπος.

Με το να απατάς είναι σαν να δείχνεις πως είσαι καλύτερος από αυτή, ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι. Αν χάσεις την εμπιστοσύνη της μια φορά, δεν θα την κερδίσεις ποτέ ξανά πίσω.

O αληθινός άντρας είναι συναισθηματικά σταθερός.
Συχνά ακούμε πως οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν πρόβλημα να ελέγξουν τα συναισθήματα τους. Απ’ όσα έχει αποδείξει η ιστορία όμως, οι άντρες είναι χειρότεροι. Η αλήθεια να λέγεται! Ενώ οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και να μοιράζονται τα προβλήματα τους, οι άντρες προτιμούν να μην μιλάνε καθόλου γι’ αυτά. Μέχρις ότου, βέβαια, που δεν αντέχουν άλλο να τα κρατάνε μέσα τους…

Όταν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, οι γυναίκες συνηθίζουν να παραπονιούνται, να ξεσπούν, άλλοτε να κλαίνε κι άλλοτε να κάνουν σιωπηλή διαμαρτυρία. Αντιθέτως, οι περισσότερο άντρες και μάλιστα οι αδύναμοι, προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτα και δεν αισθάνονται τίποτα. Όταν όμως το ποτήρι ξεχειλίσει, βρίσκουν διάφορους τρόπους για να ξεσπάσουν, εκτός από το να μιλήσουν. Πίνουν. Καπνίζουν. Πηδ*νε. Και δυστυχώς, όσο δεν μιλάνε με τη σύντροφο τους, το τελευταίο γίνεται σε μόνιμη βάση με όποια βρουν διαθέσιμη.

Από την άλλη, ένας αληθινός άντρας ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματα του και να τα διαχειρίζεται κατάλληλα!

Πηγή: healingeffect.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )