ΙΟΝ: Το 45% της σοκολατοβιομηχανίας πέρασε στην Bespoke

ΙΟΝ: Το 45% της σοκολατοβιομηχανίας πέρασε στην Bespoke

Το 45% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ πέρασε στον έλεγχο της Bespoke SGA Holdings, συμφερόντων του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

Η ανακοίνωση έγινε από κοινού με τους μετόχους της ΙΟΝ ΑΕ, σε συνέχεια της συμφωνίας μεταξύ των μετόχων των δύο εταιρειών.

Αναφερόμενος στην εξαγορά του ποσοστού, ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε: «Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική συμφωνία για τον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα συμμετέχουμε στην εμβληματική σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ. Πιστεύουμε ότι οι προοπτικές για το μέλλον της εταιρείας, των εργαζομένων, των συνεργατών και των καταναλωτών της είναι εξαιρετικά ευοίωνες».

Σε κοινή δήλωσή τους, οι μέτοχοι της ΙΟΝ Α.Ε. ανέφεραν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η εταιρεία μας αποκτά έναν συνέταιρο, όπως είναι ο κ. Σπ. Θεοδωρόπουλος και θα παραμείνει σε αμιγώς ελληνικά χέρια. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες αξίες, την ίδια ποιότητα και το ίδιο επιχειρηματικό ήθος, που χαρακτηρίζουν την ΙΟΝ στη μακρά ιστορία της».

https://www.youtube.com/watch?v=xrHMClObYcs&t=7s
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )