Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο

Όσο πόνος και να υπάρχει μπορείς να τον ξορκίσεις με την αγάπη και το χαμόγελο. Είναι το αντίδοτο του κακού και της δυστυχίας. Γελάστε κοροϊδέψτε την απόγνωση και τη σκοτεινιά .Είναι σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο.

Φάρος της ζωής σου η ελπίδα. Καπετάνιος η καρδιά σου. Άνεμος η αισιοδοξία. Πυξίδα η πίστη. προορισμός το όνειρο…

.Η ζωή λένε

Όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο. Χαμογελάστε στο παράθυρο και αυτό μαγικά θα γίνει τεράστιο.Πολλές φορές φυλακίζουμε μόνοι μας τα ονειρά μας. Γιατί αφήσαμε την καρδιά μας στα σκοτεινά. Οι συνθήκες τα προβλήματα καμιά φορά , μάς σκιάζουν τον Ήλιο και το φεγγάρι

.Eίναι σαν ένας πελώριος βράχος που διαβρώθηκε και έριξε σωρούς από πέτρες μπροστά στα πόδια μας. Και εμείς εξαντλημένοι από την κούραση και το φόβο μαζεύουμε τα κομμάτια μας. Από τα χώματα για να φτιάξουμε το καινούργιο παζλ της χαμένης εικόνας μας.

Εάν έχεις την ευλογία να βρίσκονται κοντά σου άνθρωποι. Οι οποίοι σε κοιτούν στα μάτια και η τρυφερότητα τους ζεσταίνει την καρδιά σου. Αξίζει να παλέψεις και να διαλύσεις τα μαύρα σύννεφα που σε κύκλωσαν.

Μη κλαψουρίζεις συνέχεια για τη κακιά σου τύχη. Απλώνοντας τα χέρια σου στα μαύρα σύννεφα για να ντύσεις την ψυχή σου με αυτά. Δεν είσαι η εξαίρεση, δεν είναι δικό σου προνόμιο οι δυσκολίες. Μην κορόιδευεις τον εαυτό σου ότι κάποιοι άλλοι φταίνε για τα προβλήματά σου.

Μη καμπουριάζεις και μην αφήνεσαι στη μιζέρια σου. Άνοιξε τα πνευμόνια σου να μπει καθαρός αέρας να ξελαμπικάρει το μυαλό. Σκέψου ρε άνθρωπε ότι ο Ερμής σου είναι ανάδρομος. Και που θα πάει κάποια στιγμή θα βρει τη σωστή του πορεία.

Η ζωή αγάπη μου είναι μια θυσία και ένα ρίσκο. Μη στέκεσαι στο μοιρολόγι τόλμησε και τα δυο και τη θυσία και το ρίσκο . Έτσι είναι η ζωή έχει τις σκοτεινιές αλλά και τις ξαστεριές που σε αποζημιώνουν.

Αρκεί να ξέρεις να παλεύεις.

Να παλεύεις για μια αγάπη για ένα στόχο για ένα όνειρο. Μην απομακρύνεις με τη συμπεριφορά αυτούς που στέκονται δίπλα σου και σου δίνουν ένα ζεστό χέρι να σηκωθείς και να παλέψεις. Γιατί αυτοί θυσιάζουν εσύ οφείλεις να ρισκάρεις,

Μην αφήνεις την ανασφάλεια και το φόβο να έρπει σαν μούχλα στα σωθικά σου και να σε γονατίζει. Η ίδια η ζωή είναι ένας στόχος άρπαξε τη φαρέτρα σου και απόδειξε ότι σου αξίζει το δώρο.Οι μάχες δεν δίνονται μόνο όταν έχουμε τη νίκη σίγουρη. Ο αγώνας όσο δύσκολος και άνισος αν φαίνεται πρέπει να τον δώσεις με πίστη ότι εσύ θα είσαι ο νικητής. Διαφορετικά είσαι χαμένος προτού ξεκινήσει η μάχη

Δεν αρκεί να θέλεις κάτι.Πρέπει να παλέψεις για αυτό την Αγάπη, Ευτυχία. Υγεία.
Χαμόγελα λοιπόν και στα δύσκολα. Να σκεπάζεις κάτω από αυτό τις πληγές σου. Αυτό να είναι η αδιαπέραστη ασπίδα σου τις ώρες του πόνου και της απελπισίας σου. Να γίνεται ήλιος φωτεινός που θα διώχνει τα σκοτάδια από την ψυχή σου.


Κάνε το ομπρέλα το χαμόγελο σου απάνεμο λιμανάκι όταν η ζωή βρέχει πόνο και να είσαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα το ουράνιο τόξο θα ανατείλει!!

Μυρτώ Πανθέου

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )