Η τρομακτική στιγμή που όρκες καταστρέφουν ιστιοπλοϊκό

Η τρομακτική στιγμή που όρκες καταστρέφουν ιστιοπλοϊκό

Η τρομακτική στιγμή που όρκες καταστρέφουν ιστιοπλοϊκό. Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που επτά όρκες επιτίθενται σε ένα ιστιοπλοϊκό στα ανοιχτά της Πορτογαλίας. Mε αποτέλεσμα 45 λεπτά αργότερα να έχει βυθιστεί

Bίντεο έχει καταγράψει την τρομακτική στιγμή. Oπου επτά όρκες κατέστρεψαν ένα ιστιοπλοϊκό και το βύθισαν μέσα σε 45 λεπτά. Mε το έντρομο πλήρωμα να τρέπεται σε φυγή, για να σωθεί με μια σχεδία στα ανοιχτά της Πορτογαλίας.

Πλάνα από την 1η Νοεμβρίου

Δείχνουν τις όρκες να κάνουν κύκλους και να χτυπούν το σκάφος. Tο οποίο είχε την ονομασία Smousse. Eνώ τέσσερα μέλη του πληρώματος, επέβαιναν στο σκάφος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ένας εξ αυτών, είπε ότι η βάρκα άρχισε να. Tρέμει και άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο στο πίσω μέρος του σκάφους. Στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι ήταν περικυκλωμένοι από όρκες.

Καθώς η επίθεση συνεχιζόταν, το σκάφος τελικά άρχισε να ραγίζει. Αλλά υπήρχε και συνέχεια, αφού οι φάλαινες άνοιξαν και τρύπα στο σκάφος μήκους 12 μέτρων.

Ο Αγκουστίν πήγε στο πίσω μέρος του σκάφους. Ο οποίος συνειδητοποίησε ότι γέμιζε γρήγορα με νερό και οι άντρες έπρεπε να το εγκαταλείψουν. Τα μέλη του πληρώματος εξέπεμψαν σήμα κινδύνου. Και συγκεντρώθηκαν στην κορυφή του σκάφους. Καθώς βυθίστηκε περίπου 14 μίλια δυτικά του λιμανιού Viana do Castelo.

Λίγο αργότερα, διασώθηκαν από ένα σουηδικό σκάφος. Που βρισκόταν κοντά και έφτασε μάλιστα και μια ομάδα έρευνας και διάσωσης. Από τον σταθμό Viana do Castelo Lifesaving.

Πιστεύαμε ότι θα έπαιζαν λίγο και ίσως το σκάφος να μην είχε τόσο μεγάλη ζημιά. Αυτό πιστέψαμε γι’ αυτό δεν δώσαμε και σήμα άμεσα στον ασύρματο για βοήθεια. Στην αρχή, πιστεύαμε ότι θα είχε τελειώσει η κατάσταση. Ετσι θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τη ζημιά είπε ο Αγκουστίν.

Η τρομακτική στιγμή που οι άντρες είδαν το σκάφος να βυθίζεται, καθώς διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Póvoa de Varzim.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο, δύο βάρκες βυθίστηκαν από όρκες στις ακτές της Πορτογαλίας.

Η τρομακτική στιγμή που όρκες καταστρέφουν ιστιοπλοϊκό και το βυθίζουν.

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )