Τους δαίμονες σου τους αντιμετωπίζεις

Τους δαίμονες σου τους αντιμετωπίζεις

Τους δαίμονες σου δεν τους ξορκίζεις τους αντιμετωπίζεις

Τους δαίμονες σου δεν τους ξορκίζεις γιατί οι δαίμονες δεν ξορκίζονται μόνο τους αντιμετωπίζεις. Εκεί διαφέρουν οι δυνατοί άνθρωποι. Είναι αυτοί οι ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που βαράν γροθιά στο μαχαίρι. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν αυτό που έχουν βάλει στόχο.

Μην με ρωτήσεις αν φοβούνται αυτό είναι αυτονόητο και Φυσικά φοβούνται, μόνο οι τρελοί και τα παιδιά έχουν άγνοια φόβου. Είναι αυτοί οι δυνατοί άνθρωποι που δεν σε αφήνουν να καταλάβεις το φόβο τους. Είναι σαν τους δυνατούς παίχτες του πόκερ που όσο ψυχολόγος και πρόσωπο γνώστης και αν είσαι αποκλείεται να καταλάβεις τι χαρτιά κρατούν.

Γνωρίζουν ότι τους δαίμονες τους πρέπει να τους αντιμετωπίσουν μόνοι χωρίς δεκανίκια και συμβουλές αποπροσανατολισμού. Και όταν η σκιά του τέρατος τους σκεπάζει δεν τρέχουν να κρυφτούν.

Οι δαίμονες φωλιάζουν και γιγαντώνονται σε παγωμένες φοβισμένες ψυχές σ αυτούς που φοβούνται να ζήσουν και ζουν με δανεισμένες ζωές. Σ αυτούς που φοβούνται να πάρουν το ρίσκο και να γίνουν οι ηγέτες του εαυτού τους. Φοβούνται την κριτική και την απόρριψη και δεν γνωρίζουνε ότι ίδιοι πρώτοι απορρίπτουν τον εαυτό τους ταΐζοντας τους δράκους που κουβαλούν.

Και ενώ κάνουν όνειρα και έχουν προσδοκίες δεν τις υλοποιούν από φόβο γιατί έχουν βολευτεί στη μιζέρια τους και σε λίγα ψίχουλα που τα θεωρούν σίγουρα που στο τέλος το μονό που καταφέρνουν είναι να τα δίνουνε τροφή στους δαίμονες και στους δράκους που κουβαλάνε.

Και έτσι η ζωή τρέχει και όταν καταλάβουν πόσο λάθος ήταν είναι πολύ αργά.

Εμείς οι άνθρωποι κάνουμε ένα σοβαρό λάθος πιστεύουμε ότι η αυτοπεποίθηση είναι αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητας και εκεί είναι που τα πράγματα μπερδεύονται και μπερδευόμαστε κατά επέκταση και εμείς οι ίδιοι.

Την αυτοπεποίθηση τη αποκτάς με δεξιότητα που μπορεί να την αναπτύξει οποιοσδήποτε. Η Αυτοπεποίθηση σημαίνει κίνηση από τη σκέψη στην πράξη. Αυτοπεποίθηση δεν είναι η σιγουριά, αλλά η προθυμία να δοκιμάσεις κάτι αβέβαιο, γιατί το πιστεύεις.

Αυτοπεποίθηση δεν είναι όταν μπαίνεις σε κάποιο κύκλο ανθρώπων πιστεύοντας πως είσαι καλύτερος απ΄ όλους. Είναι όταν μπαίνεις σε αυτό τον κύκλο γνωρίζοντας πως δε χρειάζεται να συγκριθείς με κανέναν.

Υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό δείκτη νοημοσύνης και έντονη προσωπικότητα μόνο που η αυτοπεποίθηση τους είναι ακαλλιέργητη σε νηπιακή ηλικία οπότε χαντακώνονται όλα τα υπόλοιπα. Αυτοί ζουν και συντροφεύονται από τους δαίμονες τους και τους δράκους. Αδυνατούν να ρισκάρουν για οπουδήποτε όνειρο τους γιατί θεωρούν δεδομένη την αποτυχία.

Όταν ξεκινάς ένα πόλεμο πρέπει να πιστεύεις ότι ο νικητής θα είσαι εσύ. Έτσι αντιμετωπίζονται οι δαίμονες και έτσι τους ξορκίζεις.

Γράφει η Μυρτώ Πανθέου

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )