Στο Προεδρικό Μέγαρο με σαγιονάρες

Στο Προεδρικό Μέγαρο με σαγιονάρες

Ποιος είναι ο άνδρας που μπήκε με βερμούδα και σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο: Οι αντιδράσεις και η απάντησή του στην κριτική

Μία φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα με βερμούδα και σαγιονάρες να εισέρχεται στο προεδρικό μέγαρο, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Αντιδράσεις

Πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για καλεσμένο στην εκδήλωση, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε να σχολιάζει με εμφανή τον εκνευρισμό του. «Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω».

Ποιος είναι τελικά ο άνδρας με τη βερμούδα και τις σαγιονάρες;

Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική. Ο άνδρας της φωτογραφίας είναι ο Ιωάννης Στρατάκης, μουσικός της ΕΡΤ, ο οποίος προχώρησε σε ορισμένες διευκρινήσεις μέσω του λογαριασμού του στο facebook, με σκωπτικό θα έλεγε κάποιος τόνο.

Η ανάρτηση του μουσικού

Πηγή : ethnos.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )