Καιρός Νέα σκαμπανεβάσματα

Καιρός Νέα σκαμπανεβάσματα

Καιρός Νέα σκαμπανεβάσματα. Ένα νέο ψυχρό κύμα αναμένεται να έρθει στη χώρα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο κ. Μαρουσάκης, ο οποίος επέμενε στην πρόγνωση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», πριν από λίγες μέρες τόνισε. Ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε και δεύτερο χιονιά προς τα τέλη του μήνα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο έμπειρος μετεωρολόγος επανήλθε με νέα πρόβλεψη, αναφέροντας πως από την Τετάρτη θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία. Ωστόσο, στα τέλη του Φεβρουαρίου αναμένεται να βρεθούμε εκ νέου μπροστά σε έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αρχικά ο κ. Μαρουσάκης προβλέπει

Πως μέχρι και αύριο, Τρίτη (14/2), η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα που είναι σήμερα. Ενώ στη συνέχεια αναμένεται σταδιακά να ανεβεί ο υδράργυρος. Από την Τετάρτη και την Πέμπτη και την Παρασκευή να φτάσει τους 16 βαθμούς.

Στη συνέχεια όμως ο κ. Μαρουσάκης κάνει λόγο για ένα ισχυρό ψυχρό επεισόδιο που θα «χτυπήσει» τη χώρα μας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Αλλά όπως τόνισε, περισσότερες λεπτομέρειες θα ξεκαθαριστούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαρουσάκη στο Facebook:

Με έναν φυσιολογικό χειμωνιάτικο καιρό θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Που μόλις ξεκίνησε, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πιο πολύ από Τρίτη Τετάρτη και στη συνέχεια. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Όπου φαίνεται να λαμβάνει χώρα ένα νέο ισχυρό ψυχρό επεισόδιο το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τις επόμενες ημέρες. Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!»

vradini.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )