Ανεβαίνει ο υδράργυρος, πού θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς

Ανεβαίνει ο υδράργυρος, πού θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς

Ανεβαίνει ο υδράργυρος, πού θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς. Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες.

Νεφώσεις θα αναπτυχθούν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, του Αιγαίου και της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν ομίχλες.

Ανεβαίνει ο υδράργυρος, πού θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς. Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 18 βαθμούς. Στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 20. Στην Ήπειρο από 1 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 21-22. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 20-22 βαθμούς. Επτάνησα από 4 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις 2-4 Μποφόρ.


Ηλιοφάνεια στην Αττική -Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

iefimerida.gr

Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )